Versterk je netwerk

 

 

Als ondernemer sta je er niet alleen voor, met Het Versnellingshuis: Nederland circulair! heb je een groot netwerk van ondernemers, loketten en experts tot jouw beschikking en zet jij sneller de volgende stap in jouw circulair ondernemerschap.  

We helpen je stappen te zetten in het netwerk, nieuwe contacten en inspiratie op te doen.  

Je kan hier zelf mee aan de slag op onze online community www.circulairondernemen.nl of je schakelt ons in als je vraag complexer is en je hulp kan gebruiken. Stel je vraag via onze chat, per email of telefoon.  

Breid jouw circulaire ondernemersnetwerk uit

Op www.circulairondernemen.nl vind je een levendige online community waar ondernemers zelf hun uitdagingen (behoefte om circulair te ondernemen) omschrijven, hun oplossingen (B2B producten en diensten) en kennis delen, en events en best practices plaatsen. Op dit platform matchen we de uitdagingen met oplossingen, community members en halen reacties op uit ons eigen netwerk. Zo verbinden we community members niet alleen aan producten en diensten, maar helpen we hen ook hun netwerk te versterken en uit te breiden. Het platform vormt met ruim 5.000 members een podium om je als ondernemer in de circulaire economie te positioneren. Het gebruik van de community is kosteloos.  

Daarnaast verwijzen we ondernemers ook door buiten de community: er zijn in Nederland tientallen loketten die circulaire diensten aanbieden, experts en andere ondernemers die je verder kunnen helpen. Ons motto: no wrong door. Wij zoeken voor jou de juiste matchMatchmaking 

Stel je vraag

Wil je gebruik maken van matchmaking, bijvoorbeeld omdat je nog niet het juiste loket hebt gevonden? Of meer wil weten over de online matchmaking op www.circulairondernemen.nl? Neem dan contact op via onderstaande buttons, en je vraag komt bij onze helpdesk terecht. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk per mail of telefoon.

Stuur een mail naar
hallo@versnellingshuisce.nl

hallo@versnellingshuisce.nl Versnellingshuis

Bel met de helpdesk
088-3717878

Bel direct Versnellingshuis

Stel snel je vraag
via de chat

Start chat Versnellingshuis

Activiteiten

Het Versnellingshuis: Nederland circulair! is als matchmaker actief op evenementen van andere organisaties en organiseert verschillende matchmaking sessies in Nederland voor ondernemers:

Week van de Circulaire Economie

Inspireer jouw netwerk door een evenement te organiseren tijdens de Week van de Circulaire Economie of bezoek een van de +200 bijeenkomsten

Meer informatie Meer informatie - Versnellingshuis

Uitreiking Circular Awards

Wie zijn de meest innovatieve en inspirerende circulair ondernemers? En welke organisaties trekken het voortouw? Ontdek het tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Circular Awards

Meer informatie Meer informatie - Versnellingshuis

Duurzaam Geld zoekt Ondernemer

Dat hoor je misschien niet zo vaak, maar het is waar, ontdek het op 23 januari tijdens NE20 van MVO Nederland. Tijdens deze sessie matchen financiers aan ondernemers.

Meer informatie Meer informatie - Versnellingshuis

Keukentafelsessies

Samen met relevante partijen om tafel zitten en jouw vraag uitzoeken? De keukentafelsessies van Het Versnellingshuis zijn erop gericht jouw circulaire ambities in de keten te versterken.

Meer informatie Meer informatie - Versnellingshuis