• Hulp op maat

Hulp op maat

Heb je hulp nodig bij een groter vraagstuk? Het Versnellingshuis heeft toegang tot een breed netwerk van experts met kennis over circulair ondernemen die klaar staan om jou te helpen met de volgende stap. Samen met jou gaan we op zoek en begeleiden we je vanuit onze expertise en ervaring naar het antwoord op jouw vraag. We kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan kennisinstellingen, producenten, leveranciers of met een partij uit ons netwerk van Versnellingspartners: dit zijn regionale, sectorale of bijvoorbeeld financiële partners die circulaire diensten en adviezen bieden.

Richtlijnen

Voldoe je aan onderstaande richtlijnen, dan kun je via onderstaand formulier je vraagstuk indienen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

  • Je bent een mkb-ondernemer en jouw onderneming staat ingeschreven bij de KVK.

  • Je hebt een uitdaging bij het rond krijgen van een circulaire businesscase. Bijvoorbeeld door gebrek aan kennis, (toegang tot) ketenpartners, financiering of problemen met wet-en regelgeving.

  • Jij of jouw onderneming neemt initiatief, is bereid risico te nemen en te investeren. Ofwel: je hebt zelf al een oplossing proberen te zoeken.

  • De vraag en gevonden oplossing zijn voor een grotere groep relevant en mogen via onze communicatie delen, zodat anderen kunnen leren van het vraagstuk.

Goed om te weten
Het Versnellingshuis is onafhankelijk en dient geen commerciële doeleinden. We bieden ondersteuning aan ondernemers met vragen en uitdagingen op het gebied van circulair ondernemen. Dit doen we op allerlei on- en offline manieren. Maar altijd op de manier die het beste past.

Daarbij faciliteren we contacten tussen ondernemers, waaronder onze Versnellingspartners, om ervaring en kennis te delen.

Hulp op maat

Veelgestelde vragen

Nee, hier kan het Versnellingshuis niet bij helpen. Het Versnellingshuis biedt alleen ondersteuning in de pré-competitieve fase. Het Versnellingshuis dient geen commerciële doeleinden.

Nee, hier kan het Versnellingshuis niet bij helpen. Het versnellingshuis biedt alleen ondersteuning in de pré-competitieve fase. Het Versnellingshuis dient geen commerciële doeleinden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren