• Aan de slag met

Circulair ondernemen

Financiering, wet-en regelgeving of circulaire businessmodellen: het zijn zomaar wat onderwerpen die je tegenkomt bij circulair ondernemen. √Čn waar veel vragen over zijn. Daarom zetten wij de informatie over de meest voorkomende thema's op een rij, zodat jij verder aan de slag kunt.

Tools

Ben je op zoek naar een versnellingspartner bij jou in de regio, wil je werken aan de groei van jouw circulaire onderneming of wil je simpelweg de ins en outs over circulair ondernemen weten? Hier vind je verschillende tools die jou op weg helpen.

Bekijk de tools

Wet-en regelgeving

Je wilt (verder met) circulair ondernemen en loopt al gauw tegen allerlei wet- en regelgeving aan. Welke gelden er? En welke hulp kun je via juridische loketten krijgen? Je vindt het hier.

Lees meer

Financiering

Op zoek naar financiering voor jouw circulaire onderneming? En ben je benieuwd welke er zoal zijn? Wij zetten een aantal opties voor je op een rij.

Lees meer

Deze ondernemers hebben we al kunnen helpen

Ik wilde overbodige verspilling en vernietiging van cosmeticaproducten zoveel mogelijk voorkomen. Niemand wilde luisteren, totdat ik bij het Versnellingshuis terechtkwam. Zij luisterden niet alleen, maar dachten ook echt met me mee.

Sinem Tuncer, Arkive 23 September 2022
Lees het hele verhaal

Het Versnellingshuis hielp de Nationale Nederlanden met de zoektocht naar duurzame verf. En zo kwamen zij bij ons terecht: bij RAW Paints maken we verfpoeder die geen toevoegingen en pesticiden bevat en nemen we de schaduwprijs mee.

, Raw Paints 23 September 2022
Lees het hele verhaal

Kom je er niet uit?

Kom je er met deze tips niet uit? Neem dan contact op met het Versnellingshuis en we helpen je verder.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven over circulair ondernemen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt twee keer per maand een update vol verhalen van ondernemers, handige tools en inspirerende events.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren