• Aan de slag met

Circulair ondernemen

Financiering, wet-en regelgeving of circulaire businessmodellen: het zijn zomaar wat onderwerpen die je tegenkomt bij circulair ondernemen. Én waar veel vragen over zijn. Het Versnellingshuis staat voor je klaar met een uitgebreid netwerk van experts die informatie hebben over de meest voorkomende thema's. Zo kun jij met vertrouwen verder met circulair ondernemen.

Tools

Ben je op zoek naar een Versnellingspartner bij jou in de regio, wil je werken aan de groei van jouw circulaire onderneming of wil je simpelweg de ins en outs over circulair ondernemen weten? Hier vind je verschillende tools die jou op weg helpen.

Bekijk de tools

Wet-en regelgeving

e wilt (verder met) circulair ondernemen en loopt al gauw tegen allerlei wet- en regelgeving aan. Wat geldt voor jou? En welke hulp kun je via juridische loketten zoal krijgen? Je vindt het allemaal hier.

Lees meer

Financiering

Op zoek naar financiering voor jouw circulaire onderneming? En ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Wij zetten een aantal opties voor je op een rij.

Lees meer

Deze ondernemers hebben we al kunnen helpen

"Ik wilde overbodige verspilling en vernietiging van cosmeticaproducten zoveel mogelijk voorkomen. Niemand wilde luisteren, totdat ik bij het Versnellingshuis terechtkwam. Zij luisterden niet alleen, maar dachten ook echt met me mee."

Sinem Tuncer, Arkive 23 September 2022
Lees het hele verhaal

“Dankzij het Versnellingshuis weet ik vrij zeker dat we ook in de volgende fase van ons bedrijf kunnen zorgen voor geld dat bij ons past. We zijn geen meubelbedrijf, maar een innovatiebedrijf dat de meubelindustrie wil veranderen.”

Thijs van Bemmel, Kairos 11 December 2023
Lees het hele verhaal

Kom je er niet uit?

Kom je er met deze informatie(bronnen) niet uit? Neem dan contact op met het Versnellingshuis en we helpen je verder.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven over circulair ondernemen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt twee keer per maand een update vol verhalen van ondernemers, handige tools en inspirerende events.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren