• Zomerschool: jouw persoonlijke kracht in de circulaire transitie

Zomerschool: jouw persoonlijke kracht in de circulaire transitie

“The most important work today is both highly systemic and deeply personal” schreven Lucas Simons en André Nijhof terecht in hun boek ‘Changing the Game’. Maar hoe zit dat eigenlijk met dat persoonlijke stuk? Dat zoeken we uit in deze driedaagse Zomerschool vanaf 24 augustus 2023, waarbij we verder kijken dan technologische innovatie en ingaan op het belang van sociale innovatie.  

Waar die sociale innovatie begint? Bij jezelf. Wanneer je persoonlijk geraakt wordt door een aspect van de circulaire transitie, ga je sneller een ander pad bewandelen. Geen business as usual meer, maar een verfrissende aanpak waarbij je de nadruk legt op verbinding met jezelf en elkaar. Hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans zei niet voor niets: “persoonlijke verandering is een voorwaarde voor een systeemverandering.” Ga jij met ons het experiment aan?

Voor circulaire pioniers die tegen de stroom in zwemmen 

In deze Zomerschool leer je om jezelf een plek te geven in de circulaire transitie. Hoe verhoud je jezelf tot een systeem dat lineair werkt, terwijl je een circulair product aanbiedt? Hoe kom je tot een goede samenwerking in de keten, waarbij je trouw blijft aan jouw eigen waarden? En hoe blijf je weg van gevoelens van strijd en moedeloosheid als botsende belangen zich voordoen? Op deze vragen kan je na de Zomerschool antwoord geven.  

Waarom dit interessant is voor jou  

Onder begeleiding van 

Praktisch  

Goed om te weten 
Alle drie de bijeenkomsten zijn openbaar. Als onderdeel van de inschrijving vindt er een verplichte intake plaats, zodat we aan de slag kunnen met jouw specifieke leerbehoefte. Wanneer jij je hebt ingeschreven nemen wij op korte termijn contact met je op voor het plannen van een afspraak. Na afloop van de zomerschool worden generieke lessen breder gedeeld.

Inschrijfformulier Zomerschool 2023

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren