• De Week van de Circulaire Economie 2024

De Week van de Circulaire Economie 2024

Van 11 t/m 16 maart 2024 is het weer zover: alweer de 9e editie van de Week van de Circulaire Economie. Van Groningen tot Maastricht en overal daartussenin; door het hele land worden evenementen en activiteiten georganiseerd. Bedrijven, overheidsorganisaties en circulaire hubs openen hun deuren en bieden een inspirerende blik op diverse circulaire thema's. Ontdek goede voorbeelden, ontmoet pioniers en deel ervaringen met starters. Ben jij erbij?

De uitdaging om ons land in 2050 klimaatneutraal te maken vereist een nieuwe manier van denken en handelen. Circulariteit speelt hierbij een cruciale rol. ‘De Week’ vormt een levendig podium waar circulair ondernemen in de praktijk wordt belicht.

Hoe kan je meedoen?


Zet jouw deuren open en organiseer een evenement. Je bepaalt zelf de vorm, grootte, en wat voor soort evenement je wilt organiseren. Dit kan variëren in workshops, (online) lezingen, rondleidingen of een open dag. De bijeenkomst mag klein en diepgravend zijn, maar ook groter en verkennend. Haal inspiratie uit het partner-pakket dat je van ons ontvangt. Hierin staat informatie over wat je allemaal kunt organiseren.

Word partner

Partners zorgen voor de hefboom: door hun bijdrage kunnen we de impact van deze activiteiten opschalen en de Week mooier maken om de omslag naar de circulaire economie te versnellen. Partners krijgen uiteraard de kans zichzelf extra te etaleren als circulaire voorloper.

Wat krijg je ervoor terug?


Laat relaties, concurrenten en klanten zien dat jij onderdeel bent van de Week van de Circulaire Economie met het Partnerpakket dat je van ons ontvangt. Dit pakket bevat online en offline promotiematerialen en suggesties hoe je deze in kunt zetten. Zo willen we meedoen zo gemakkelijk mogelijk maken.


Inschrijven?

Inschrijven doe je via de knop hieronder. Wil je op de hoogte blijven van de Week? Volg ons dan op Instagram en houd www.deweekvandecirculaireeconomie.nl in de gaten!

Meld je aan voor de Week van de Circulaire Economie

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren