• Kijk webinar terug: duurzame Doorbaak: de keten om tafel

Duurzame Doorbaak: de keten om de tafel

Om circulaire ketens tot stand te brengen is een goede samenwerking tussen alle schakels een vereiste. Alleen, hoe vind je de juiste partners? Die ook een vergelijkbaar ambitieniveau en de juiste schaalgrootte hebben? En hoe ziet het gezamenlijk verdienmodel er vervolgens uit? Je ontdekt het bij dit event tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Kijk dit webinar terug

Dit webinar is al geweest. Wil je het terugzien? Bekijk de video hieronder. Wil je de volgende edities niet missen? Houd onze events in de gaten.

Tijdens de Duurzame Doorbraak op woensdag 8 februari delen Wood Loop en Koninklijke Ahrend hun uitdagingen bij circulaire ketensamenwerkingen. Gevolgd door een interactief panelgesprek over mogelijke oplossingen door wetenschappers Jacqueline Cramer en Han van Kleef (met beiden een expertise in ketensamenwerkingen) en experts uit de zaal. Ben jij erbij? Denk mee!

De casussen komen uit de meubelsector. Maar ook als je niet in deze sector werkt kun je hiervan leren. Bijvoorbeeld omdat je de ambitie hebt in het opzetten of verbeteren van een ketensamenwerking. Of omdat je een rol hebt die bedrijven hierbij ondersteunt.

Waarom dit interessant is voor jou

Sprekers

Casussen Wood Loop en Koninklijke Ahrend

Panelgesprek

Praktisch en aanmelden

Aanmelden voor Duurzame Doorbraak: de keten om tafel

Dit event is een samenwerking van Circl NL en het Versnellingshuis.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren