• Webinar: Meet & Match met Circl en Het Versnellingshuis

Webinar: Meet & Match met Circl en Het Versnellingshuis

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

Heb jij circulaire ambities voor jouw onderneming of bedrijf geformuleerd en loop je bij de uitvoering tegen uitdagingen aan? De experts van Het Versnellingshuis en ABN AMRO helpen je tijdens dit webinar graag een stap verder Of het nu gaat om kennis, hulp bij financiering of specifieke vragen over wet- en regelgeving.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie slaat Het Versnellingshuis de handen ineen met Circl voor een Meet & Match: hét moment waarop jij als ondernemer met circulaire ambities je vraagstuk kan voorleggen in een intervisiesetting. De groep bestaat uit medeondernemers en specialisten van Het Versnellingshuis en ABN AMRO.
Het doel? Jou een stap verder helpen met het vinden van een antwoord op jouw vraag. Ben jij erbij?

Waarom dit interessant is voor jou

Programma 

Praktisch

Dit is wat Stichting Bratelle aan de Meet & Match had

Anita Schimmel, Founder van Stiching Bratelle, was aanwezig tijdens de laatste Meet & Match. Ze was op zoek naar circulaire garens en kreeg direct hulp van experts van Het Versnellingshuis. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de korte video hieronder.

”Ik heb waardevolle contacten gekregen die ik anders niet had gehad.”

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren