• Evenementen

Evenementen

Met regelmaat organiseert het Versnellingshuis verschillende soorten evenementen: van een meet & match met ondernemers of experts, tot speeddates met financiers voor ondernemers die bezig zijn met circulariteit.

Zie je dat een evenement al geweest is? Klik dan even door, want in veel gevallen kun je de beelden terugkijken.

Veelgestelde vragen

Versnellingshuisce.nl is dé plek voor mkb-ondernemers die stappen willen zetten met hun circulaire onderneming en hulp kunnen gebruiken.

Het Versnellingshuis is sinds 2019 een samenwerkingsverband tussen het Ministerie van IenWVNO-NCW/MKB-NederlandHet Groene Brein en MVO Nederland. Samen vormen we een groot netwerk met andere partijen en loketten, waaronder RVO.nl.

Het Versnellingshuis is onderdeel van het Rijksbrede programma Circulaire Economie.

Het Versnellingshuis versnelt de transitie naar een circulaire economie door bedrijven te ondersteunen in het circulair ondernemen. Dat doen wij door het bieden van praktische informatie, het verlenen van hulp op maat en het begeleiden van ketensamenwerkingen.

In de praktijk zien we namelijk dat ondernemers tegen uitdagingen aanlopen wanneer zij starten of verder willen met circulair ondernemen. Denk aan bepaalde wet- en regelgeving of het vinden van de juiste financiering. Voor die uitdagingen kun je terecht bij het Versnellingshuis.

Het Versnellingshuis is er voor mkb-ondernemers die stappen willen zetten met hun circulaire onderneming en daar hulp bij kunnen gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld een vraag over je product of dienst. Misschien wil je met andere partijen samenwerken aan het verduurzamen van je keten. Of je bent simpelweg op zoek naar inspiratie over circulair ondernemen: voor dit soort zaken kun je terecht bij het Versnellingshuis.

Nee, de hulp die het Versnellingshuis biedt is kosteloos.


Via ons vind je die kort gezegd via de volgende twee manieren:

Events
Wil jij je netwerk uitbreiden? Of ontdekken of een andere ondernemer jou kan helpen met je circulaire vraag? Met regelmaat organiseren wij events waar we ondernemers met elkaar matchen. Bekijk de kalender hier.

Versnellingspartners
Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner voor jouw circulair idee of onderneming? Het Versnellingshuis werkt samen met verschillende partners die circulaire diensten en adviezen aanbieden. Zowel regionaal, in de sector of op financieel gebied. Vind via deze tool de Versnellingspartner die jou verder op weg kan helpen met jouw circulaire uitdaging.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in en ontvang automatisch het allerlaatste nieuws over circulair ondernemen.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren