• Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer | Oktober 2023, precieze datum nader bekend

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer | Oktober 2023, precieze datum nader bekend

Als ondernemer wil je een positieve klimaatimpact maken. Je ziet circulair ondernemen als een kans om daaraan bij te dragen. Alleen, voor ondernemerschap en innovatie is financiering vaak een uitdaging. Welke financieringsvorm past het beste? En hoe kom je in contact met de juiste financiers? Voor deze vragen sluit je aan bij Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Zo ondersteunen we jou én andere ondernemers op weg naar de circulaire economie.

Circl en het Versnellingshuis organiseren in samenwerking met Circular Finance Lab en de Kamer van Koophandel het ‘Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer’ in oktober 2023.

Tijdens dit event maak je kennis met verschillende financiers die investeren in duurzame initiatieven. Denk aan (familie)fondsen, banken, subsidiegevers en impact investeerders. Zo ga je op speeddates met deze financiers óf volg je een workshop waar je aan de slag gaat met je financieringsplan. Ben jij een circulair ondernemer met een concrete financieringsvraag? Dan horen we die graag tijdens het event. 

Waarom dit interessant is voor jou

Goed om te weten
Dit evenement vindt in oktober 2023 plaats. Wanneer je je inschrijft via onderstaand formulier en de datum bekend is laten we je dat zo snel mogelijk weten. Verder zijn we intussen bezig met het invullen van het programma. Meer daarover volgt spoedig. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Interesse? Schrijf je alvast in


Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren