Verbeter je keten

 

 

Aanpak

Soms spelen er concrete thema’s op het vlak van circulaire economie die tot een doorbraak kunnen leiden, die voor meerdere partijen binnen de sector van belang kan zijn. Of er zijn juist meerdere partijen binnen de sector nodig om een initiatief tot een succes te kunnen maken. Voor deze Moonshot projecten selecteren wij jaarlijks 5 complexe ketens waarin ondernemers met elkaar en ons samenwerken om een circulaire transitie te realiseren. Het Versnellingshuis: Nederland ciculair! denkt mee, schuift de juiste experts aan en bemiddelt tussen ketenpartners of zoekt nieuwe partijen erbij. Deze aanpak beslaat het traject vanaf een eerste verkenning en zoeken van draagvlak binnen de keten tot aan de zelfstandige realisatie van de projecten in de markt. 

Geleerde lessen delen

De lessen die we leren uit deze trajecten kunnen een voorbeeld zijn voor nieuwe ketentransities of dienen als voorbeeld voor vergelijkbare ketens in andere landen. Deze kennis ontsluiten we via onze website.  

Selectie Moonshot projecten

Wij selecteren zelf 5 ketens, op basis van trends en ontwikkelingen in de markt, beleid en vragen die we binnenkrijgen van ondernemersHet is niet mogelijk om je aan te melden of zelf een verzoek tot een Moonshot in te dienen.  

Heb jij hulp nodig bij jouw circulaire transitie? En heb je een vraag over netwerk, kennis of zoek je het juiste loket? Neem dan contact met ons op. 

Heb je een complexe vraag en bestaat er nog geen oplossing in de markt? Dan kom je wellicht in aanmerking voor begeleiding door experts, via Maatwerk. Een aanvraag hiervoor kan je hier indienen 

Wil jij met experts van het Versnellingshuis jouw eigen keten onder de loep nemen en ben je bereid om zelf een sessie met jouw keten te organiseren bij jouw bedrijf? Meld je dan aan voor een Keukentafelsessie.