Dien een voorstel in voor jouw Moonshot

Jouw keten verduurzamen

Het Versnellingshuis ondersteunt jaarlijks vijf doorbraakprojecten die zich richten op belangrijke ketens in Nederland. Hierbij werken marktpartijen toe naar een mogelijke samenwerking met andere partners. Dit soort projecten noemen wij Moonshots: het realiseren van een doorbraak binnen een bepaalde keten op het gebied van circulaire economie. Met Moonshots werken wij aan diverse thema’s, waar bestaande belemmeringen onder de loep worden genomen om uiteindelijk tot grootschalige investeringen én werkgelegenheid voor de Nederlandse industrie te komen.

Dien jouw Moonshot-idee in

Heb jij een goed idee voor het verduurzamen van jouw keten? We nodigen je van harte uit om een voorstel voor een nieuw Moonshot-project bij het Versnellingshuis in te dienen via moonshots@versnellingshuisce.nl.

Ter voorbereiding
Ben je benieuwd naar wat meer achtergrondinformatie over Moonshots, aan welke criteria je voorstel moet voldoen en meer? Je leest het allemaal in de downloads hieronder.

Downloads Moonshots

Indienen Moonshots | Proces en criteria

Meer over Moonshots | Achtergrondinformatie

Inspiratie: dit zijn de Moonshot-projecten die wij ondersteunen
Om je een beter beeld te geven hoe wij Moonshot-projecten ondersteunen, hebben we er een voor je op een rij gezet. Lees hier bijvoorbeeld over The Dutch Circular Textile Valley: een samenwerking die als doel heeft om een circulaire textielketen te helpen creëren waarin kringlopen van producten, materialen en grondstoffen worden gesloten. Of over het project Circulaire Plaatmaterialen, waar bedrijven uit de sector de handen ineen slaan om een actieagenda te ontwikkelen voor het circulair produceren, gebruiken en verwerken van plaatmateriaal.

Naar de Moonshot-projectenVersnellingshuis