• Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Als ondernemer wil je een positieve klimaatimpact maken. Je ziet circulair ondernemen als een kans om daaraan bij te dragen. Alleen, voor ondernemerschap en innovatie is financiering vaak een uitdaging. Welke financieringsvorm past het beste? En hoe kom je in contact met de juiste financiers? Voor deze vragen sluit je aan bij Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Zo ondersteunen we jou én andere ondernemers op weg naar de circulaire economie.

Het event gaat door ondanks storm Ciarán. Je bent dus van harte welkom, maar reis wel veilig!

Circl en het Versnellingshuis organiseren in samenwerking met Circular Finance Lab het ‘Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer’ op 2 november 2023 in de Social Impact Factory aan Vredenburg 40 in Utrecht.


Tijdens dit event maak je kennis met verschillende financiers die investeren in duurzame initiatieven. Denk aan (familie)fondsen, banken, subsidiegevers en impact investeerders. Zo ga je op speeddates met deze financiers óf volg je een workshop waar je aan de slag gaat met je financieringsplan. Ben jij een circulair ondernemer met een concrete financieringsvraag? Dan horen we die graag tijdens het event. 

Waarom dit interessant is voor jou

Programma

Deze editie is er extra veel tijd om te speeddaten met financiers. Er zijn drie vooraf ingedeelde rondes en één vrije ronde waarbij je zelf mag kiezen met welke financier je in gesprek wilt.

Even praktisch

Inschrijven

De inschrijvingen voor dit event zijn helaas vol. Maar wees gerust: we organiseren een volgende editie. Wil jij je daar bij zijn? Schrijf je dan vast in via onderstaand formulier. We houden je dan op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

Interesse? Plaats jezelf op de wachtlijst

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren