Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

.

Als ondernemer wil je een positieve klimaatimpact maken. Je ziet circulair ondernemen als een kans om daaraan bij te dragen. Alleen, voor ondernemerschap en innovatie is financiering vaak een uitdaging. Welke financieringsvorm past het beste? En hoe kom je in contact met de juiste financiers? Voor deze vragen sluit je aan bij het event Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Zo ondersteunen we jou én andere ondernemers op weg naar de circulaire economie. 

Circl en het Versnellingshuis ontwikkelden in samenwerking met Circular Finance Lab en de Kamer van Koophandel het programma voor ‘Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer’ op woensdagmiddag 28 september 2022. Maak kennis met verschillende financiers die investeren in duurzame initiatieven. Denk aan (familie)fondsen, banken, subsidiegevers en impact investeerders. Dus: ben jij een circulair ondernemer met een concrete financieringsvraag? Dan horen we die graag tijdens het event. 

Dit event is vol! Meld je onderaan deze pagina aan voor de wachtlijst en ontvang updates over de volgende editie.

Over het programma

13.30 uur: inloop
Bij Circl, Gustav Maherplein 1B in Amsterdam.

14.00 – 16.00 uur: plenair programma
Hilde Sijbring (Circular Finance Lab / CoFoF) en Elisa Achterberg (Circular Finance Lab) gaan in gesprek over hoe de route tot financiering er uit kan zien – die afhankelijk is van het gekozen circulaire businessmodel én de fase waarin jouw onderneming zit. Vervolgens deelt Ellyne Bierman-Hagen (Reflower) als circulair ondernemer haar verhaal.

De aanwezige financiers  delen wat voor financiering zij bieden en welke onderneming zij daarvoor zoeken. Daarna ga je met ze in gesprek. Dat werkt zo: er zijn vier speeddate-rondes tussen ondernemer en financier. Vooraf matchen we jou met die verschillende financiers waarmee jij op speeddate gaat.

16.00 uur: netwerkborrel
We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel.

Sprekers

  • Ellyne Bierman-Hagen, oprichter en eigenaar Reflower 
  • Hilde Sijbring, oprichter Circular Finance Lab, mede-oprichter CoFoF 
  • Elisa Achterberg, oprichter Circular Finance Lab 

Waarom dit interessant is voor jou

  • Je krijgt inzicht in verschillende duurzame financieringsvormen en circulaire businessmodellen
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw financieringsvraag te toetsen tijdens speeddates met financiers 
  • Je ontmoet financiers en andere ondernemers en breidt daarmee jouw netwerk uit 

Praktisch

Wachtlijst

Helaas, dit event zit vol. Gelukkig staat er een nieuwe editie voor begin 2023 op de planning! Laat je gegevens achter via het formulier hieronder en we plaatsen je op de wachtlijst. Je krijgt daarbij ook direct voorrang bij het inschrijven voor het volgende Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer-event.