Schakel experts in met Maatwerk

 

 

Heb je hulp nodig bij een groter vraagstuk? Dan staan onze experts kosteloos voor je klaar. Samen met jou gaan we op zoek en begeleiden we je vanuit onze expertise en ervaring naar het antwoord op jouw vraag. En dat vraagt voor ieder vraagstuk een ander proces: Maatwerk. We kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan kennisinstellingen, producenten, leveranciers of andere ondernemers. Ook werken we samen met zogenaamde ‘Versnellingspartners’. Dit zijn regionale, sectorale of bijvoorbeeld financiële partners die circulaire diensten en adviezen bieden.

Voldoe je aan onderstaande richtlijnen, dan kun je via onderstaande button je vraagstuk indienen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

 

De richtlijnen zijn:

  • Je bent een MKB-ondernemer en je hebt een uitdaging bij het rond krijgen van een circulaire businesscase. Bijvoorbeeld door gebrek aan kennis, (toegang tot) ketenpartners, financiering of problemen met wet- en regelgeving.
  • Je vraag gaat over een circulair aspect van je onderneming
  • Er bestaat geen faciliteit of commerciële propositie waar jouw bedrijf eenvoudig terecht kan met je vraag.
  • Jij of jouw onderneming neemt initiatief en is bereid risico te nemen en te investeren. Met andere woorden, je bent bereid te ondernemen.
  • De vraag gaat niet over het ontwikkelen van een instrument of het uitvoeren van onderzoek.
  • De vraag en gevonden oplossing zijn voor een grotere groep relevant en mogen worden gedeeld op de online community zodat anderen kunnen leren van het vraagstuk.