Aan de slag

 

 

Wil jij circulair ondernemen? Bij Het Versnellingshuis vind je de juiste experts, kennis, een netwerk en inspiratie om zelf, of met hulp, aan de slag te gaan.

 

Versterk je netwerk met Matchmaking

Op ons online platform kom je in contact met andere ondernemers. In deze community kun je als ondernemer zelf uitdagingen en oplossingen plaatsen. Zit je met een uitdaging, ben je op zoek naar een businesspartner of wil je een best practice delen? Dan is circulairondernemen.nl de plek. Er zijn al meer dan vijfduizend ondernemers om mee te matchen.

We verwijzen ondernemers ook door buiten de online community: er zijn in Nederland tientallen loketten die circulaire diensten aanbieden, experts en andere ondernemers die je verder kunnen helpen. We zoeken voor jou de juiste match.

Aan de slag met Matchmaking

 

Schakel experts in met Maatwerk

Voor veel vragen bestaat er al een oplossing in de markt, dan kunnen we je doorverwijzen. Maar sommige vragen zijn complexer. Er is bijvoorbeeld geen aanbod bij een loket, of je bent als ondernemer met iets heel nieuws bezig. In dat geval staan onze experts voor je klaar. Onze case managers gaan met je op zoek en begeleiden je vanuit hun expertise en ervaring naar het antwoord op jouw vraag. Dat is voor elke vraag een ander proces: Maatwerk.

Aan de slag met maatwerk

 

Verbeter de keten met Moonshots

Sommige ketens vragen om een sectorbrede transitie, niet gedragen door enkele bedrijven, maar door een hele sector. Vaak zijn er meerdere partijen binnen een sector nodig voor een succesvol initiatief. Daarom selecteren wij jaarlijks 5 complexe ketens waarin ondernemers met ons samenwerken om een hierin een circulaire transitie te realiseren: Moonshot projecten.

Ga aan de slag:

We helpen je stappen te zetten in het netwerk, nieuwe contacten en inspiratie op te doen.  

Versterk je netwerk

Deel jouw uitdagingen en oplossingen op ons platform, maak matches met ondernemers en vind hier jouw nieuwe businesspartner.

Lees verder
Schakel experts in

Heb je hulp nodig bij een complex vraagstuk? Ons team van circulaire experts staat voor je klaar om je te voorzien van advies op maat.

Lees verder
Verbeter de keten

We selecteren vijf complexe ketens. Samen met ondernemers gaan we aan de slag om die circulair in te richten.

Lees verder