• Kijk webinar terug: Chemische Recycling

Kijk webinar terug: Chemische Recycling

Kijk dit webinar terug

Dit webinar is al geweest. Wil je het terugzien? Bekijk de video hieronder. Wil je de volgende edities niet missen? Houd onze events in de gaten.

Ben jij op zoek naar meer informatie en een praktische handleiding rondom chemische recycling? Sluit dan aan bij dit webinar op dinsdag 17 november. 

Hergebruik van plastic is lastig. Gebruikt plastic is vaak vervuild en bestaat uit diverse, heterogene stromen. Chemische recycling is een relatief nieuwe, veelbelovende manier voor het recyclen van plastics die deze problemen kan behapstukken.  

Het doorbraakproject Chemische Recycling, ondersteund door de ministeries IenW en EZK, heeft recent de Roadmap Chemische Recycling Kunststof 2030 Nederland opgeleverd. Deze roadmap besteedt aandacht aan de stand van zaken wat betreft chemische recycling in Nederland en het innovatiepotentieel. 

Tevens presenteren we tijdens het webinar een chemische recycling tool. Deze tool beantwoordt belangrijke vragen voor beleidsmakers en financiers rondom een veelbelovende nieuwe technologie.

Praktisch

Dit webinar is inmiddels geweest, terugkijken kan hier.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren