• Kijk webinar terug: Subsidie Circulaire Ketenprojecten

Kijk webinar terug: Subsidie Circulaire Ketenprojecten

Kijk dit webinar terug

Dit webinar is al geweest. Wil je het terugzien? Bekijk de video hieronder. Wil je de volgende edities niet missen? Houd onze events in de gaten.

Heb jij als ondernemer de ambitie om een circulaire ketenproject op te zetten?
Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de subsidie circulaire ketenprojecten. In een circulair ketenproject werken MKB ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan. Met de hulp van een procesbegeleider ontwikkelen ondernemers gezamenlijk een product, dienst, proces of businessmodel dat ze kort na afloop van het project op de markt brengen of toepassen. Het doel? Een circulaire keten dat het gebruik van grondstoffen en CO2-uitstoot vermindert. 

Wat je kunt verwachten
In dit webinar geeft RVO een toelichting op de regeling en delen twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde hun ervaringen. Als deelnemer heb jij de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen over de subsidieregeling te stellen. Je leert van ervaringen van andere ondernemers en bent straks beter voorbereid op jouw aanvraag voor de subsidie.

Voor wie?
Dit webinar is voor MKB ondernemers in de circulaire economie.

Door wie?

Praktisch
Donderdag 4 maart van 14.00 – 15.15 uur | Online

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren