Over ons

 

 

 

Het Versnellingshuis helpt ondernemers de (volgende) stap te zetten in de circulaire economie. Dat doen we door jou te inspireren en informeren, in contact te brengen met andere ondernemers of te begeleiden met onze expertise en kennis. Daarnaast werken we ook aan sectorbrede transities.

Het Versnellingshuis is in februari 2019 gelanceerd en is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder RVO.nl.

Wij richten ons op het bedrijfsleven omdat ondernemers de grootste impact realiseren, richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen met overheid en politiek kunnen we het systeem veranderen, richting een circulaire economie. Daarom bieden we ondernemers niet alleen kennis en inspiratie, maar helpen we hen ook echt stappen te zetten en veranderingen in ketens te realiseren middels Matchmaking, Maatwerk en Moonshots.

Het Versnellingshuis werkt ook met partners door het hele land aan de circualire economie: onze Versnellingspartners bieden circulaire diensten en adviezen aan, zowel regionaal, in de sector of op financieel gebied. Benieuwd? Via deze pagina vind je de juiste Versnellingspartner.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.