Over ons

 

 

 

 

Het Versnellingshuis Nederland circulair! helpt ondernemers de (volgende) stap in de circulaire economie te zetten. Dat doen we door jou te inspireren en informeren, in contact te brengen met andere ondernemers of te begeleiden met expertise. Daarnaast werken we ook met ondernemers aan een vijftal nieuwe circulaire ketens. 

Het Versnellingshuis is in februari 2019 gelanceerd en is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder RVO.nl.

Wij richten ons op het bedrijfsleven omdat ondernemers de grootste impact realiseren, richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen met overheid en politiek kunnen we het systeem veranderen, richting een circulaire economie. Daarom bieden we ondernemers niet alleen kennis en inspiratie, maar helpen we hen ook echt stappen te zetten en veranderingen in ketens te realiseren middels MatchmakingMaatwerk en Moonshots

Heb je een vraag?