Schakel experts in

 

 

Advies van experts circulair ondernemen

Voor veel vragen bestaat er al een oplossing in de markt of bestaat een loket wat jou verder kan helpen. Wij hebben deze mogelijkheden in kaart gebracht en kunnen je snel doorverwijzen. Heb je een meer complexe vraag? Schakel via ons hulp in van een expert. Dat kan wanneer er bijvoorbeeld (nog) geen aanbod bij een loket bestaat, of je bent als ondernemer met iets heel nieuws bezig. Onze case managers begeleiden je vanuit hun expertise naar het antwoord op jouw vraag. Deze trajecten worden individueel afgestemd op jouw behoefte: Maatwerk. 

Via dit formulier kun je jouw vraagstuk indienen.  

Samen jouw keten onder de loep 

Voor ondernemers zijn we bereikbaar, via onze online kanalen, en ook op evenementen en bijeenkomsten. En je kan ons inschakelen voor een sessie om samen met jouw keten te komen tot een (meer) circulaire aanpak: de keukentafelsessies. 

Over de keukentafelsessies

Het Versnellingshuis: Nederland circulair! vindt het belangrijk om ondernemers praktisch te ondersteunen. Veel gestelde vragen zijn ‘hoe krijgen wij onze keten mee?’ en ‘waar vind ik de juiste partner om meer circulair te ondernemen?’. 

Tijdens keukentafelsessies schuiven we bij jouw organisatie aan en kijken samen met jouw netwerk en/ of ketenpartners welke kansen er zijn. 

Zo werkt het

Ben jij bereid om zelf een sessie te organiseren met jouw keten, waarbij de experts van Het Versnellingshuis aanschuiven? Dan is een Keukentafelsessie wellicht iets voor jou. 

  • Dien je verzoek in via het aanvraagformulier. 
  • Wij nemen je aanvraag in behandeling en nemen contact op 
  • We stemmen met jou de vraag af en zoeken de juiste experts 
  • Vervolgens plannen we een datum en staan we op het afgesproken tijdstip bij jou op de stoep 
  • Wij verzorgen de inhoud: een duidelijke sessie met jouw ketenpartners en eventueel andere partijen die bij kunnen dragen. Afhankelijk van jouw behoefte 
  • Na de sessie verzorgen wij een terugkoppeling: een samenvatting van de gemaakte afspraken en het opvolgen van mogelijke taken die uit de sessie komen 

Interesse? Meld je aan via dit formulier.