Holland Circular Hotspot lanceert nieuwe website

 

 

Wil jij circulair én internationaal ondernemen? Holland Circular hotspot lanceerde haar nieuwe website en heeft daarmee een betere ervaring gecreëerd in de vorm van inspiratie en support voor Nederlands-internationale samenwerking op het gebied van circulaire economie.

Inspiratie

Onder ‘inspiration’ kan worden bekeken wat Nederland doet per thema. Denk aan water, plastics, textiel en meer. Daarnaast zijn Nederlandse showcases, publicaties, interviews en gastblogs te vinden.

Tools en support

Onder ‘support’ zijn concrete handvatten te vinden om Nederlands-internationale samenwerking aan te gaan. Zoals de ‘self-service toolkit’ waarin presentaties, achtergrondinformatie en links te vinden zijn die naar eigen inzicht gebruikt kunnen worden om de circulaire transitie wereldwijd te versnellen.

Informatie voor internationale ambities

Ter ondersteuning van buitenlandse partijen is de pagina ‘join the Dutch’ aangemaakt. Hier is een overzicht te vinden van de belangrijkste informatie voor deze doelgroep. Om Nederlandse ondernemers te helpen de stap over de grens te maken, is er de pagina ‘for Dutch organizations’ aangemaakt.

Over Holland Circular Hotspot

Holland Circular Hotspot is een publiek-privaat platform waarin bedrijven, kennisinstellingen en (lokale) overheden samenwerken om internationale samenwerking en kennisuitwisseling over de Nederlandse circulaire economie te bevorderen en te ondersteunen.

Naar de website van Holland Circular Hotspot