• Nieuws
  • Dit zijn voor 2022 de acht grootste uitdagingen voor bedrijven die circulair ondernemen

Dit zijn voor 2022 de acht grootste uitdagingen voor bedrijven die circulair ondernemen

Jaarlijks vraagt Het Versnellingshuis bedrijven wat de grootste uitdagingen zijn bij circulair ondernemen. Die meestvoorkomende uitdagingen – de zogenoemde ‘Rode draden’ van het jaar –  zetten wij op een rij: dit zijn de acht grootste belemmeringen van 2022.

De Rode Draden is een signaal uit de praktijk voor besluitvormers die bedrijven willen ondersteunen meer circulair te worden. Ook is de notitie te lezen als een laagdrempelige introductie tot de stand van de circulaire transitie – en de rol van bedrijven daarin. Voor het jaar 2022 komen onderstaande belemmeringen het meest voor.

Benieuwd naar de toelichtingen per belemmering? Download de complete notitie hieronder:

Rode Draden 2022 Versnellingshuis

De Rol van Het Versnellingshuis

Het Versnellingshuis helpt ondernemers stappen te zetten richting de circulaire economie. We inspireren en informeren, brengen ondernemers in contact met relevante partijen, begeleiden hen met expertise en werken met ondernemers aan nieuwe circulaire ketens.

Door onze ervaring en het intensieve contact met bedrijven leren we hun drempels bij circulair ondernemen kennen.

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren