Webinar: Circulair ontwerpen in de bouw

 

 

Kijk dit webinar terug

Dit webinar is al geweest. Wil je het terugzien? Bekijk de video hieronder. Wil je de volgende edities niet missen? Houd onze events in de gaten.


Wil jij weten hoe je de vertaalslag maakt van circulaire ontwerpprincipes naar circulair ondernemen? Sluit dan aan bij dit webinar op dinsdag 19 januari.

In 2018 is de transitieagenda Circulaire Bouweconomie opgesteld. Deze biedt een leidraad voor de bouwsector in haar transitie naar de circulaire economie. Ook zijn de circulaire ontwerpprincipes opgesteld die een ruggensteun zijn voor het ontwerpen van circulaire producten of projecten. Maar hoe nu aan de slag?

In deze webinar gaan we kort in op de ontwerpprincipes en hoe deze passen binnen de transitieagenda circulaire bouweconomie. We staan daarnaast vooral stil bij wat erbij komt kijken om deze principes echt te kunnen implementeren. Er zijn steeds meer opdrachtgevers die de ontwerpprincipes aanhalen, maar hoe organiseer je binnen je eigen bedrijf de toepassing er van?

Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe de toepassing van ontwerpprincipes er in de praktijk aan toe gaat en wat het oplevert aan circulaire resultaten.

Praktisch

Datum: dinsdag 19 januari 2021
Tijd: 14:30 – 16:00 uur

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Je kan je hier niet meer voor aanmelden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan via deze link.