Meet & Match

 

 

Dit event is reeds verlopen. Niets meer missen? Houd onze events in te gaten.


Wil jij als ondernemer stappen zetten in de circulaire economie? Het Versnellingshuis helpt je daar graag bij. Twee keer per jaar organiseren we een matchmakingdag. Tijdens het online event Meet & Match kun je je circulaire ondernemersvraagstuk voorleggen aan onze experts. Die helpen je verder met hun expertise of brengen je in contact met relevante ondernemers.

Deze experts zijn de casemanagers van het Versnellingshuis en hebben veel ervaring met het ondersteunen van ondernemers. Ook zijn bij dit event regionale versnellingspartners van het Versnellingshuis aanwezig die helpen met het beantwoorden van jouw vragen en het nadenken over potentiële matches.

Waarom je dit niet mag missen

  • Je leert andere circulaire ondernemers kennen
  • Je kunt meteen gekoppeld worden aan een expert
  • Je krijgt hulp bij het indienen van je aanvraag

Dit gaan we doen

Na een plenaire introductie gaan we in kleine groepjes uiteen om jouw hulpvraag helder en concreet te krijgen. Onze casemanagers en versnellingspartners gaan met jou in gesprek en helpen je bij het formuleren van een goede vraag. Na een korte pauze volgt de break-out sessie. Hierin wordt jouw vraag opgepakt en waar mogelijk (deels) beantwoord. Je krijgt advies en we zoeken als het kan meteen naar een match. Aan het einde van de online sessie vindt een plenaire terugkoppeling plaats. We delen dan de rode draden van de dag en leggen uit hoe Het Versnellingshuis je ook na dit event verder kan helpen.

Programma

  • Introductie
  • Intervisiesessies
  • Pauze
  • Break-outsessies – let’s find your match!
  • Terugkoppeling en plenaire afsluiting

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor startups en MKB’ers die een circulair businessmodel hebben of hun bestaande businessmodel meer circulair willen maken. Het Versnellingshuis biedt hulp bij de volgende thema’s: subsidie en financiering, wet- en regelgeving, kennis, netwerk en partners.

Praktisch

Datum: donderdag 9 juli
Tijd: 14.00 – 16.00
Locatie: Online