Meet & Match: hulp bij circulaire uitdagingen

.

Voor veel bedrijven is er maar weinig leveringszekerheid van grondstoffen. En het regelen van voldoende betrouwbaar transport tegen een eerlijke prijs is langzamerhand een dagtaak. Ervaar jij met jouw onderneming dit soort uitdagingen? Dan is de Meet & Match op woensdag 6 juli 2022 – georganiseerd door Het Versnellingshuis, in samenwerking met Kiemt Oost NL en CIRCLES – interessant voor jou. Lees verder!

Tijdens deze Meet & Match richten we ons bouw, circulaire maakindustrie, landbouw en circulaire businessmodellen. Denk daarbij aan biobased bouwen en kringlooplandbouw. Maar ook principes als Product as a service (Paas) en Made to order (MTO) komen aan bod.

We gaan dus in op verschillende circulaire oplossingen die jouw bedrijf toekomst bestendig maken: het verkleinen van transportketens, eigenaar blijven van grondstoffen, producten maken op bestelling (in plaats van op voorraad). Of misschien zelfs een andere grondstof kiezen voor je product. Zomaar wat voorbeelden van circulaire oplossingen.

Dus: heb jij circulaire ambities voor jouw bedrijf, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Op deze middag helpen CIRCLES en Het Versnellingshuis je verder met jouw uitdaging. En niet onbelangrijk: we sluiten de Meet & Match af met een netwerkborrel!

Wat ga je doen?

  • Samen met andere ondernemers deel je (vooraf) jouw circulaire ondernemersvraag
  • Op woensdag 6 juli trappen we de Meet & Match af met een introductie van CIRCLES en Het Versnellingshuis. En met een rondleiding bij Unbrick
  • Vervolgens gaan deelnemers in verschillende break-outs (intervisiesetting) op basis van de vragen die met ons zijn gedeeld – samen met onze experts
  • De experts helpen jou vanuit een specialisme. Of brengen je in contact met relevante partijen. Het doel? Jou een stap verder helpen met circulair ondernemen
  • Uiteraard ben je van harte welkom om Meet & Match af te sluiten met een gezellige netwerkborrel

Waarom dit interessant is voor jou

  • Ontmoet andere ondernemers in een intervisiesetting. En breid daarmee je netwerk uit
  • Spar met experts over jouw vraag of uitdaging bij circulair ondernemen
  • Ontvang concrete tips waarmee je ├ęcht een stap verder komt

Praktisch

Inschrijfformulier

    Let op: bij inschrijving rekenen we op je komst. Mocht het het onverhoopt toch niet lukken, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo voorkomen we verspilling van onze catering.