• Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Circulaire ondernemer, en weten wat jouw perspectief is op financiering? Meld je dan aan voor Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer! Hét event waar je op speeddate gaat met een of meerdere financiers en je in een middag weet waar je kansen liggen. Daarnaast word je ook nog eens bijgepraat over de meest recent ontwikkelen in de financiering van circulaire businessmodellen.

📅 28 mei 2024 | 🕑 14.00 - 17.00 uur | 📍 Holie Hub – Abdijstraat 49a, Heeswijk-Dinther

Circl, Brabant Onderneemt Circulair en het Versnellingshuis organiseren in ‘Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer’, met bijdragen van Circular Finance Lab, BOM en Braventure. Op dinsdagmiddag 28 mei 2024 is het zo ver: een landelijk evenement speciaal voor ondernemers met een concrete financieringsvraag. Zien we je daar?

Programma

We zijn druk bezig met de voorbereidingen, waar we verder invulling geven aan het programma en de sprekers. Meer details hierover volgen, houd deze pagina dus goed in de gaten.

Waarom je hierbij wilt zijn

DGZCO gaf ons het overzicht van financieringsmogelijkheden, en daarmee konden we een strategie bepalen over wanneer we welk soort geld nodig hadden om te groeien - Thijs van Bemmel, Kairos Furniture

Voor wie is Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer interessant?

Dit event is speciaal voor circulaire ondernemers met een concrete financieringsvraag. Dus herken je jezelf in (één van de) onderstaande punten? Dan ontmoeten we je graag:

Deze ondernemers gingen je voor

Meerdere speeddates

Een producent van machines die afvalstromen uit de levensmiddelenindustrie om kunnen zetten in een veilig herbruikbare stroom. Financiering nodig voor R&D en opschaling. Speeddates met: Regionale ontwikkelingsmaatschappij, private equity partij en een online investeringsplatform.

Speeddate met financieel adviseur

  • Een ontwerper van en retailer in duurzame mode. Financiering nodig voor terugkopen aandelen, verbouwen kantoor en onderzoek lokale waardeketens. Speedates met: Financieel adviseur/investeerder en online investeringsplatform.

Speeddate met bank

Een innovatieplatform voor een circulaire grondstof, gericht op de keten. Financiering nodig als startkapitaal. Speedate met: bank.

Goed om te weten

Iedereen die zich aanmeldt voor Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer vult een uitgebreide vragenlijst in. We lopen iedere aanmelding zorgvuldig door, om je te koppelen aan geschikte financiers. Zo halen ondernemers én financiers het meest uit het event. Een aanmelding garandeert dan ook niet automatisch je aanwezigheid. Je ontvangt na aanmelding een persoonlijke terugkoppeling. Let op: aanmelden kan tot en met 30 april 2024.

Inschrijven als financier?

Als financier of investeerder deelnemen aan dit evenement? Mail naar hallo@versnellingshuisce.nl.

Interesse als circulair ondernemer? Plaats jezelf op de wachtlijst!

Duurzaam Geld zoekt Circulair Ondernemer komt terug. Plaats jezelf op de wachtlijst voor de eerstvolgende editie.

Wachtlijst

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren