• De Week van de Circulaire Economie | 6 t/m 11 februari 2023

De Week van de Circulaire Economie

Jaarlijks organiseert het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie. Die week staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Professionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. De volgende editie van de Week van de Circulaire Economie is van 6 t/m 11 februari 2023.

Professionals organiseren van maandag 6 t/m zaterdag 11 februari 2023 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Deze editie gebeurt dat vanuit circulaire hubs, verspreid over het hele land.

Doe mee

Op de hoogte blijven over de Week van de Circulaire Economie of zelf een evenement organiseren bij één van de circulaire hubs?

Naar de website van de Week

Versnellingshuis gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren