Circulair met Spoed

 

 

Dit event is al geweest. Wil je de volgende Circulair met Spoed niet missen? Houd onze events in de gaten.


Circulair ondernemen is de toekomst. Toch is het soms nog lastig om innovatieve circulaire ideeën succesvol toe te passen in je bedrijf. Je komt als ondernemer barrières tegen en die roepen vragen op. Het Versnellingshuis: Nederland circulair! helpt ondernemers met deze vragen. Daarom organiseren we van 11 t/m 15 mei Circulair Met Spoed. Een week lang staan we online voor jou klaar om je binnen vierentwintig uur te voorzien van antwoord op jouw circulaire vraag.

Het Versnellingshuis bestaat uit een team van experts met elk hun specialisme op het gebied van circulair ondernemen. Tijdens Circulair Met Spoed willen we jou graag zo snel mogelijk helpen. Stel ons die week jouw vraag op LinkedIn en ontvang binnen vierentwintig uur een reactie.

Hoe werkt het?

Je kunt van 11 t/m 15 mei je vraag stellen op onze LinkedInpagina. Wanneer de week begint vind je bovenaan deze pagina een Circulair Met Spoed-post, hieronder kun je je vraag delen. Ons team van experts gaat dan voor je aan de slag en geeft binnen vierentwintig uur reactie op jouw vraag.

Webinar: Rode draden


Je hoeft als ondernemer niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Het Versnellingshuis heeft al meer dan honderdvijftig ondernemers ondersteund. De ervaringen en lessen delen we graag met je. Daarom gaan we tijdens Circulair Met Spoed met een webinar in op veel voorkomende barrières én hun mogelijke oplossingen. Bekende thema’s zijn bijvoorbeeld financiering, wet- en regelgeving en de uitdagingen van het ondernemerschap. Leer van de inzichten van onze experts.

Datum: donderdag 14 mei van 15.00 – 16.00 uur
Meedoen? Meld je aan 

Volg ons op LinkedIn voor updates.

Wil je je verdiepen in veelvoorkomende uitdagingen en hun oplossingen? Het Versnellingshuis zette deze ‘Rode Draden’ op een rij.