Circulair met Spoed

 

 

Dit event is al geweest. Wil je de volgende Circulair met Spoed niet missen? Houd onze events in de gaten.


Circulair ondernemen is de toekomst. Toch is het soms nog lastig om innovatieve circulaire ideeën tot een succesvol bedrijf te maken. Je komt als ondernemer barrières tegen en die roepen vragen op. Het Versnellingshuis: Nederland circulair helpt ondernemers met die vragen. Daarom organiseren we van 17-21 augustus Circulair met Spoed. Een week lang staan we online voor jou klaar om je binnen vierentwintig uur te voorzien van antwoord op jouw circulaire vraag.

Het Versnellingshuis bestaat uit een team van experts met elk hun specialisme op het gebied van circulair ondernemen. Tijdens Circulair met Spoed willen ze jou zo snel mogelijk helpen. Stel ons die week jouw vraag op LinkedIn en verwacht binnen vierentwintig uur een reactie.

Hoe werkt het?
Je kan van 17-21 augustus je vraag stellen op onze LinkedIn pagina. Wanneer de week begint vind je bovenaan deze pagina een Circulair met Spoed-post, hieronder kun je je vraag delen. Ons team van experts gaat dan voor je aan de slag en geeft binnen vierentwintig uur reactie op jouw vraag.

Volg ons op Linkedin voor updates.

Stel jij je vraag liever besloten of ben je niet actief op LinkedIn, vul dan een aanvraagformulier in met jouw vraag.