De Week van de Circulaire Economie

 

 

1-6 februari 2021

De Week van de Circulaire Economie is een jaarlijks event van Het Versnellingshuis. Professionals organiseren van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Circular Awards: drie prijzen voor bedrijven, overheden én personen

In 2021 zoeken we voor de vierde keer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Ook gaan we op zoek naar Circular Heroes: personen die in een specifieke sector, regio of community veel betekenen voor de circulaire transitie.

De Circular Awards worden als onderdeel van De Week van de Circulaire Economie georganiseerd door Het Versnellingshuis: Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Naar Week van de Circulaire Economie