De Week van de Circulaire Economie

 

 

Jaarlijks organiseert Het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie. Die week staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Professionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. De volgende editie van de Week van de Circulaire Economie is van 1 t/m 6 februari 2021.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Circular Awards
Tijdens de Week van de Circulaire Economie reiken we ook de Circular Awards uit aan iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Meld je event aan
Vanaf nu is het mogelijk om je event aan te melden. Zet je deuren open, organiseer je eigen evenement en nodig bezoekers uit langs te komen. Een online event organiseren kan natuurlijk ook! Ga naar de Week van de Circulaire Economie